Tjenester

Renovering

Trenger boligen din oppussing? Vi kan hjelpe deg med totalrenovering av din bolig eller andre bygninger. Vi utfører arbeidet nøye fra start til slutt, slik at du kan få det slik du drømmer om.

Nybygg

Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg, om det så er bolig, garasje eller annet nybygg. Vi sørger for hele prosjektet helt til et 100% ferdig resultat. Vi er strukturerte, målbevisste og gjør alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

Våtrom

Det er mye å tenke på før man går i gang med våtrom. Alt fra plassering av dører, vinduer, avløp, rør, og sluk – til mer estetiske hensyn slik som lyssetting og flisvalg. Vi finner den riktige løsningen i samarbeid med deg!

Terrasse

Drømmer du om stor terrasse til sene sommerkvelder? Vi kan hjelpe deg med å bygge både større og mindre terrasser. Vi planlegger og bygger etter dine ønsker, med kvalitetsmaterialer. Vi kan også tilby vedlikeholdsfrie terrasser i kompositt.

Taksering

Vi kan hjelpe deg med taksering av din bolig eller andre bygg. Vi har god erfaring innenfor feltet. Ta kontakt med oss for mer info om hva vi tilbyr innen takseringstjenester.

Uavhengig kontroll

Vi har alle nødvendige godkjenninger for å utføre uavhengig kontroll av våtrom og lufttetthet. Vi undersøker arbeidet som har blitt gjort i henhold til arbeidsbeskrivelser, tegninger og byggeteknisk forskrift.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle